top of page

Horseware rea

Vår Horseware REA-sektion innehåller alla kampanjvaror i sortimentet, oavsett om det är utgående modeller, en tidigare kollektion eller bara en specifik kampanj. Ni hittar hästtäcken som till exempel ersätts av en nyare modell eller slutat tillverkas, fortfarande fantastiska produkter så passa på att göra ett riktigt fynd. Självklart har vi även kampanjer eller rea på nyare varor som kan dyka upp, så titta in med jämna mellanrum!

Rea på alla Horsewares hästtäcken

Upptäck vårt sortiment av nedsatta hästtäcken under vår stora Horseware-rea. Oavsett om det är vårtäcken, sommartäcken, hösttäcken eller vintertäcken du behöver, finns det något för varje säsong till förmånliga priser.

Vårtäcken

På våren vill man gärna ha ett regntäcke på sin häst som är som hästens regnjacka, det skyddar mot väta. Det finns både med och utan foder. 
Titta in med jämna mellanrum så du inte missar när vi har Horseware rea på 50g, rea på Rambo täcken, rea på Horseware 100g, Amigo Horseware rea.

Sommartäcken

Sommartäcken, även kallat flugtäcke, ger hästen skydd mot besvärande insekter. Är din häst känslig för solen finns det även sommartäcken med UV-skydd. Titta in med jämna mellanrum så du inte missar när vi till exempel har Horseware rea, Rambo Summer Series rea mm…

Hösttäcken

På hösten när regnet och kylan kommer vill man gärna ha ett regntäcke på sin häst som är som hästens regnjacka, det skyddar mot väta. Det finns både med och utan foder. Man kan även behöva en liner för att fylla i regntäcket på kalla och ruskiga dagar.
Titta in med jämna mellanrum så du inte missar när vi har Horseware rea på 50g, Amigo hästtäcke på rea, rea på Horseware 100g, Amigo Horseware rea, Horseware liner rea mm…

Vintertäcken

Vintertäcken liknar regntäcket i mångt och mycket. Det är ett täcke som ska andas väl, men som också har ett tjockare foder som ger hästen extra värme. Titta in med jämna mellanrum så du inte missar när vi har Horseware rea på till exempel Horseware liner rea, rea hästtäcken Amigo, Rambo täcke rea mm
 

bottom of page